Címlap Vendégkönyv

Vendégkönyv

Köszöntjük honlapunk vendégkönyvénél, amennyiben hozzászólása van, kérem ossza meg velünk.

Csak regisztrált felhasználók írhatnak a vendégkönyvbe bejegyzést! Be kell jelentkezni!

Drobni Sára ( Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. ): múltban a jövő

Augusztus végén jártam Tenken. A polgármester úr kalauzolásával ismerkedtem a településsel. Itt éltek a dédszüleim, itt született nagyapám. Dédapám a Pap-Szász birtok intézője volt. Mikszáth Kálmánhoz fűződő különös kapcsolatát édesanyám írása örökítette meg. Szeretettel adom közre a tenkieknek.

Fehér Majzik Sarolta: Nagyapám bekerült a magyar irodalomba

 Tíz éves voltam, amikor véletlenül egy számomra akkor még ismeretlen könyvre, a Szent Péter esernyőjére bukkantam. Örömmel lapozgattam benne.

Mindjárt a történet elején az író Mikszáth Kálmán segítségével nagy hegyek közé, egy kis faluba, Glogovára kerültem. "Sovány, kietlen vidék . . . 
A talaj agyagos, terméketlen, makacs . . . csak bizonyos növényeket hajlandó táplálni, például zabot, krumplit. Ott már nem is anya ez a föld, inkább anyós" -  olvastam csodálkozva. A folytatás rám, alföldi gyerekre még furcsábban hatott. "Tele van a belseje kövekkel, csúnya repedésekkel, árkok hasogatják meg, amiknek szélein fehér fű (árvalányhaj) leng, mint elhagyott anyóka állán ősz szőrszálak." . . .- Később nyomor, szegénység érintett meg, majd arról szereztem ismereteket, hogy azon a tájon "óriási tölgyek és cserjék nőnek, csak boróka és bodza illata tölti meg a levegőt."

Megborzongtam: 
- Milyen ijesztő vidék! De álljunk csak meg egy kicsit! Nem Nagyapámról van itt szó? Majziknak hívjá

2014. szeptember 30., kedd

Vivva ( Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. ): Osztályfotó

Egy régi diák vagyok, és megkérdezném mikor töltenek fel friss képeeket, nagyon kívámcsi lennék a volt osztályomra.Cool

2013. január 20., vasárnap

szt.1967 ( Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. ): Köszönöm az észrevételt

Tisztelt K.G (gabor@hungariakoncert.hu)!

Köszönöm az észrevételt, a javaslatot elfogadjuk. A körjegyzőséggel kapcsolatos módosítást követően az elérhetőségek lemaradtak.

Pótolni fogjuk!

2012. május 13., vasárnap

K.G ( Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. ): elérhetőségek

Tisztelt Önkormányzat!

Nagyon szuper lett a honlap, csak az fogllkoztat még mindig, hogy hol lehet pl a jegyzőt elérni?

Miert nincs egy "Kapcsolat" menüpont? ilyesmikkel pl, hgy

Jegyző: 470-xxx, HP-9:15ig vagy valami,

esetleg egy email cim, ha a polgár hétvégén vetemedne kérdést feltenni?

 

2012. május 12., szombat

szt.1967 ( Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. ): Válasz a Kérdés!-re

1. A testületi tagok valóban nem tartanak hivatali fogadóórát, de ezzel ellentétben bármikor lehet hozzájuk fordulni, ahogyan tették ezt már többen is. Testületi üléseken és attól függetlenül is rendszeresen jelzik a képviselők a lakossági észrevételeket. Ahogy történt ez azon a téli péntek estén, amikor többen telefonáltak a képviselőknek, hogy nincs víznyomás az ivóvíz rendszerben. Telefonon értesítettek a tapasztaltakról, hívtam a Vízművek hevesi Üzemegység vezetőjét, aki fél órán belül visszahívott a hírrel, hogy egy vízszivattyú elromlott, de megkezdték a javítást. Az első hívást követő 1 órán belül elhárult a hiba. És senki nem hivatkozott arra, hogy péntek este van, nincs ügyfélfogadási idő, vagy fogadóóra.

2.  A testületi ülések nyilvánosak és meghirdetésre is kerülnek. A honlapon megtalálható a 2012. évi munkaterv (képviselő-testületi határozatok 69/2011. (XII.28)), ezen kívül a meghívó a Hivatal hirdetőtábláján mindig kifüggesztésre kerül. Ha szükséges, a honlapon a Hírek rovatba is feltöltjük. Emlékeztetnék viszont a decemberi közmeghallgatásra, amit minden elképzelhető módon hirdettünk, - honlap, plakát, hangosbemondó - de ennek ellenére csak ketten jelentek meg a meghirdetett időpontban. Úgy vélem, ennek az lehet az oka, hogy ha valakinek problémája van, az szinte a hét minden munkanapján megtalál.

3. A 2012. évi vagyonnyilatkozatok a jogszabály szerint kerültek elhelyezésre a Községházán. Ezeket bárki megnézheti ügyfélfogadási időben. Ha valaki esetleg az elmúlt ciklus vagyonnyilatkozataira kíváncsi, az sajnos elkésett...

4. A Szervezeti Működési Szabályzatunk szerint a Képviselő-testületi határozatok és és Önkormányzati rendeletek kerülnek feltöltésre a honlapra. A lefűzött jegyzőkönyveket ügyfélfogadási időben el lehet olvasni a Községházán.

Köszönöm a kérdéseket!
Szopkó Tamás pm.

2012. március 03., szombat

vermes73 ( Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. ): Kérdés?

Miért nem lehet a korábbi kérdéseimet itt olvasni???

2012. február 24., péntek

vermes73 ( Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. ): Kérdés!

Tisztelt Polgármester úr, Tisztelt Testületi tagok!

Lenne pár észrevételem ami szerintem nem csak engem foglalkoztat, hanem Tenk lakosságának többségét.

- Miért nem tartanak fogadó órákat a testületi tagok?

- Miért nem lehet a testületi üléseket kihirdetni, HA ELVILEG NYÍLVÁNOS!? 

- Miért nem lehet látni a (VAGYONY NYÍLATKOZATOKAT)

és nem utolsó sorban Miért csak a régi jegyzőkönyvek vannak feltőltve?

Válaszukat előre is köszönöm!

2012. február 18., szombat

egy tenki lakos ( Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. ): Tenk

Mi történt, Tenken?

A demokráciáról már nemcsak beszélnek, hanem művelik is?

Az önkormányzat közzé teszi a tervezett rendeleteket, csak gratulálni tudok, így tovább!!!!

2011. október 10., hétfő

K.G.: Adatok

Szebb lett a honlap mint volt, de szerintem a polgármesteri hivatal/ jegyző/ satöbbi elérhetőségeit (tel/email/fax) erdemesebb ett voln hamarabb kitenni, mint a község történetét.

2011. május 23., hétfő

Viktor ( Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. ): Football

Szép napot kívánok! Érdeklődni szeretnék, hogy  a majálisi football megrendezésre fog-e kerülni??? 

Üdv: Régi tenki lakos

2011. február 08., kedd

GyF: 1. komment

Kedves lap Szerkesztő és Készítő!

 Szerintem jó lesz az új honlap. Így félkész állapotban is jobbnak tűnik, mint az előző. Kíváncsian várom a végleges, adatokkal feltöltött verziót.

Wink

Üdv.

GyF

2010. december 16., csütörtök

 

Elemek száma 
Powered by Phoca Guestbook